Tornar a iniciFer d'aquesta pàgina, la pàgina d'inici al meu PCAfegir aquesta pàgina a preferits
senderistes - 28-29 VII 2012 Vuit 3000 prop del Posets
senderistes
senderistes
Pàgina Inicial | Les meves dades | Registrar-se | Missatges actius | Membres | Busca | Informació
Nom:
Password:
Save Password
 All Forums
 Experiències
 Propostes
 28-29 VII 2012 Vuit 3000 prop del Posets
 Nou Missatge  Respondre aquest missatge Imprimir
Author Anterior Topic Topic Next Topic  

senderistes

648 Posts

Posted - 13/12/2011 :  10:40:54  Show Profile  Reply with Quote
El Miquel Capdevila encadena aquí 8 tresmils (alsa manela!) i ho cataloga de PD (poc difícil) i 6h 22. Jo la veritat és que ja no recordo pràcticament res de la zona.

Refugi Angel Orús 2.100
Dent Royo 3.010
Pavots 3.124
Tuca Forau de la neu 3.079
Las Espadas 3.332
Tuca de Llardaneta 3.311
Tuqueta Roya 3.273
POSETS 3.275
Dent de Llardana 3.094

La circular de la Pica d’Estats era de dificultat: F+ i 6h 14. O sigui que no varia massa; només la dificultat... Però fins a PD crec que ho podem assumir; després hi ha PD+, AD (algo difícil), AD+, D, D+ que ja s’escaparia de les nostres possibilitats. La major problema està en encertar la ruta més adequada i no encinglerar-se...
Ja aniré llegint més a veure quins són els més “peluts” i candidats a deixar de banda.

jpros

9 Posts

Posted - 13/09/2012 :  10:25:23  Show Profile  Reply with Quote
Som tornats de la sortida, amb els 8 tresmils a la butxaca! El Joan Ferrer, el Carles i la Deli, de Reus, i un servidor. Un dia magnífic després d’un vespre plujós que feia perillar la sortida de l’endemà (els metges avisen que no és saludable crestejar amb la roca mullada) i d’un sopar escàs (aquella botifarra anava tristament acompanyada d’una taca de puré de patata i 2 mini talls d’albergínia). Què no saben que els muntanyencs som gent de vida!?

El diumenge, de bona hora (abans de 2/4 7, encara fosc i negre però amb el cel estelat) vam tirar a barraca. Vam seguir el GR en direcció al Coll d’Eriste per, un cop arribats al Llac de Llardaneta, abandonar-lo i, seguint algunes fites escadusseres, pujar per l’esquerra del Diente Royo. I dit i fet; DIENTE ROYO, PAVOTS, TUCA FORAU DE LA NEU, LAS ESPADAS, TUCA DE LLARDANETA, TUQUETA ROYA, POSETS i DIENTE DE LLARDANA. Un a un van anar queient sota la nostra mirada atònica, doncs al principi no tothom ho tenia massa clar. Però coratjosos i amb precaució vam superar tots els obstacles: passos de II grau, passos de funambulisme i una cresta força aérea.

Des de la nostra perspectiva veiem una munió de gent pujant per la via normal (Canal Fonda) al Posets, que era per on havíem de baixar nosaltres. Per la cresta Espadas-Posets només anàvem uns pocs intrèpids: nosaltres 4, un grupet de Lleida i 4 més de Boadella, Sils i no sé on més. Sans i estalvis, amb el cor exultant, les retines plenes d’imatges i les cames castigades (alguns més que altres), vam arribar al refugi a quarts de 5 de la tarda, tal com estava previst.

Replegar els trastos, pagar la factura, fer un darrer mos i avall cap al cotxe (a poc més d'una hora). Només em resta felicitar a tots per l’esforç i coratge demostrats. JOAN PROS

Edited by - jpros on 13/09/2012 10:35:15
Go to Top of Page
  Anterior Topic Topic Next Topic  
 Nou Missatge  Respondre aquest missatge Imprimir
Jump To:
senderistes © www.senderistes.com Go To Top Of Page
Pàgina generada en 0.05 segons. Snitz Forums 2000
Senderistes Bisbalencs