Tornar a iniciFer d'aquesta pàgina, la pàgina d'inici al meu PCAfegir aquesta pàgina a preferits
senderistes - I-2010 Quines rutes proposes pel Llibre SB?
senderistes
senderistes
Pàgina Inicial | Les meves dades | Registrar-se | Missatges actius | Membres | Busca | Informació
Nom:
Password:
Save Password
 All Forums
 Experiències
 Propostes
 I-2010 Quines rutes proposes pel Llibre SB?
 Nou Missatge  Respondre aquest missatge Imprimir
Author Anterior Topic Topic Next Topic  

senderistes

648 Posts

Posted - 15/02/2010 :  17:29:45  Show Profile  Reply with Quote
En la reunió de l'11 de gener de 2010 s'ha proposat de editar el Llibre del Senderistes Bisbalencs en el que s'inclogui les sortides, que entre tots decidim, que tinguin com a inici la Bisbal del Penedès.

Si et sembla que tu mateix tens redactat algun recorregut, el pots lliurar a l'Heribert Ventosa que en serà el coordinador.

Animeu-vos a participar-hi!

FERRAN

191 Posts

Posted - 22/03/2010 :  15:26:10  Show Profile  Reply with Quote
1ª proposta:
Bisbal – Coll dels Carrers – La Costa –Bisbal (Circular)
Sortida de La Bisbal en direcció cap al camí del Cementiri i en arribar-hi cal girar a l’esquerra cap al camí del Rutllat. Quan el sender es paral•lel al torrent de Sant Suies, a uns 100 metres es troba una fita marcada amb pedres que ens farà baixar cap al llit del torrent i tornar a pujar cap una esplanada i una vinya. Seguint les fites que anirem trobant ens enfilarem muntanya amunt, per una caminet una mica embrossat en alguns moments, però que no impedeix anar pas a pas sen se gaire destorb. Quan s’acaba el caminet, comença una camí ample i molt condicionat que anirà guiant-nos per la seva serra; ja som el “Coll del Carrers”. A un centenars de metres i marcat amb unes fites al marge dret del camí, es pot anar a visitar una bonica barraca de pedra seca, que com a principal característica es que disposa de dues petites estances. Novament retornem al camí ample i anirem planejant per la serra, fins que el camí arriba a una baixada, en algun lloc una mica pronunciada, que ens porta al enllaçar amb el camí que be de “La Costa”. Aquí, justament en aquesta bifurcació del camí, també es pot visitar la famosa “Barraca del Vi”. Seguint el camí de La Costa arribarem a la pròpia Masia de La Costa, i més endavant fins a la Masia de Freié, i mes endavant per davant altre cop del Cementiri i fins La Bisbal.
El camí en general es molt còmode, excepte una mica del caminet de pujada fins el “Coll del Carrers”, tot i que sen se mes dificultat.
Es pot fer amb un matí, entre 4 i 5 hores a un pas molt tranquil. Una bon passeig de matí.
En principi el desnivell acumulat pot semblar una mica dur, però realment es molt suau.
Si puc disposar d’un GPS, es podria marcar clarament la distància, desnivell i temps i fer-ne una fitxa força complerta.

Go to Top of Page

heribert

83 Posts

Posted - 16/04/2010 :  17:14:18  Show Profile  Reply with Quote
En aquest recorregut circular que ens proposa el Ferran, s’hi pot afegir la pujada al Puig de Vilafranca, tal i com que es farà el dia 2 de Maig de 2010, conjuntament amb el Centre Excursionista del Penedès, de Vilafranca.
En el recorregut per el coll dels Carrers i abans de començar a baixar, trobarem dues fites grans de pedres amuntegades, a l’esquerra, que assenyalen l’inici del senderó que ens menarà fins a dalt del cim.
En el punt mes elevat, el CEP hi ha desbrossat una bona esplanada, i al ben mig de la mateixa, han posat una fita de pedres clavades amb morter, que serveixen de suport a una placa commemorativa que diu “Coll de Vilafranca, 432 m. 02/05/2010”, també sosté un pal metàl•lic per posar-hi una senyera, i a la part del N , hi trobarem un petit nínxol, per desar-hi un llibre de visites i comentaris.
El paisatge es magnífic i permet esplaiar els ulls, tant cap a la plana penedesenca, com cap a l’Alt Camp,Sant Suies i L’Arboçar.
El recorregut es de uns 13 quilometres, la majoria d’ells per pista forestal en mol bon estat.
El dia 2 de Maig ens hi podem trobar, fent pinya amb els companys vilafranquins del CEP, que hi faran una petita celebració.
Go to Top of Page

Joan Ferré

192 Posts

Posted - 21/04/2010 :  19:38:31  Show Profile  Reply with Quote
Proposo una descripció de les Clàsiques a Sant Magi de la Brufaganya (34 km) i a Montserrat (65 km)
Go to Top of Page

Joan Ferré

192 Posts

Posted - 21/04/2010 :  19:42:08  Show Profile  Reply with Quote
El Puig Francàs

Estaria bé que els coneixedors de la ruta poguessiu descriure una circular pujant per la Urbanitzacuí del Priorat i baixant per la carretera de la Juncosa.
Go to Top of Page

Joan Ferré

192 Posts

Posted - 21/04/2010 :  19:45:46  Show Profile  Reply with Quote
Les Comes - Sant Suies

Una altra circular, que crec que no hi pot faltar, és la d'aquest magnífic mirador, pujant per la carretera de la Juncosa i baixant pel torrent de Sant Suies-Mas Bertomeu i el Rotllat
Go to Top of Page

senderistes

648 Posts

Posted - 18/01/2011 :  22:06:19  Show Profile  Reply with Quote
A la reunió d'ahir, 17 I 2011, el Josep Maria Guasch va proposar la Ruta del Salpàs, resseguint a causa d'aquesta tradició, tot un rosari de mesies.
Go to Top of Page
  Anterior Topic Topic Next Topic  
 Nou Missatge  Respondre aquest missatge Imprimir
Jump To:
senderistes © www.senderistes.com Go To Top Of Page
Pàgina generada en 0.06 segons. Snitz Forums 2000
Senderistes Bisbalencs