Tornar a iniciFer d'aquesta pÓgina, la pÓgina d'inici al meu PCAfegir aquesta pÓgina a preferits
senderistes - User Agreement
senderistes
senderistes
PÓgina Inicial | Les meves dades | Registrar-se | Missatges actius | Membres | Busca | Informaciˇ
 Tots els Forums
 Declaraciˇ d'enregistrament al forum
Condicions d'enregistrament al senderistes
Aquest es un Forum d'opiniˇ publicat al web bisbalpenedes.com, propietat de l'Ajuntament de la Bisbal del PenedŔs
L'ajuntament vol fomentar la participaciˇ ciutadana mitjanšant un intercanvi de impressions, aportacions, suggerencies, queixes, denuncies,i d'altres misstages. Un dels medis es aquest forum

L'ajuntament de la Bisbal no es fa responsable de les opinions expressades als seus forums

Tot i que els administradors i moderadors d'aquest f˛rum faran tot el que sigui possible per eliminar o editar qualsevol material qŘestionable tan rÓpidament com sigui possible, Ús impossible revisar cada missatge.

Per tant, et dones per assabentat que tots els missatges publicats en aquests f˛rums expressen els punts de vista i opinions dels seus respectius autors i no la dels administradors, moderadors o el webmaster (excepte els missatges publicats per ells mateixos) per la qual cosa no se'ls considerarÓ responsables.

EstÓs d'acord amb no publicar material insultant, obscŔ, vulgar, d'odi, amenašant, orientat sexualment, o cap altre que d'alguna manera violi les lleis vigents. Si publiques material d'aquesta Ýndole, el teu compte serÓ cancelĚlat (i el teu prove´dor d'accÚs a internet avisat). La direcciˇ IP de tots els missatges es guarda per ajudar a complir aquestes normes. EstÓs d'acord amb que el webmaster, administrador i moderadors d'aquest F˛rum tenen dret a esborrar, editar, moure o tancar qualsevol tema en qualsevol moment si ho consideren convenient. Com a usuari acceptes que tota la informaciˇ que has introdu´t sigui emmagatzemada en una base de dades. Tot i que aquesta informaciˇ no serÓ proporcionada a tercers sense el teu consentiment, el webmaster, l'administrador i els moderadors no poden responsabilitzar-se per intents de hackers que puguin portar a que aquesta informaciˇ es vegi compromesa.

Aquest sistema de f˛rums utilitza cookies per emmagatzemar informaciˇ al teu ordinador. Aquestes cookies no contenen la informaciˇ que has introdu´t, nomÚs s'utilitzen per millorar la visualitzaciˇ dels f˛rums. L'email nomÚs s'utilitza per confirmar els detalls del teu registre i contrasenya (i per enviar-te una nova contrasenya si oblides la que tens actualment).

En registrar-te acceptes totes aquestes condicions.

Si tens algun dubte sobre les condicions o l'˙s d'aquest forum, envia un e-mail a: info@bisbalpenedes.com


senderistes © www.senderistes.com Go To Top Of Page
PÓgina generada en 0.02 segons. Snitz Forums 2000
Senderistes Bisbalencs