Si veus algun desperfecte al mobiliari urbá, ja sigui una farola, un banc, els vials, tuberies, etc. Comunica-ho mitjancant aquest formulari. Sobretot descriu l'avaria o desperfecte i la localiztació per tal de que l'ajuntament fiqui en marxa rápidament els brigades o serveis necessaris per tal de procedir a la reparació o subsanament del desperfecte.
ANTISPAM
formulari en blanc

Dades

El teu nom*

El teu email*

ESCRIU EN MAYUSCULA LA PROVINCIA ON PERTANY LA BISBAL DEL PENEDéS
PER COMPROBAR QUE ETS UNA PERSONA, I NO UN SISTEMA AUTOMATITZAT*
Comprobació*

Teléfon*

Telf. mòbil

Adreça

missatge

Títol*

Explicació*

Les dades amb * son obligatòries


Protecció de dades de caràcter personal

En compliment a la Ley 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa que les dades de carácter personal que se sol.liciten als formularis s'inclouran en un fitxer de dades personals el responsable i titular del qual es Ajuntament de la Bisbal del Penedès.
Així mateix, quan una persona omple qualsevol dels formularis amb les dades personals que se sol.liciten i accepta l'enviament, autoritza expresamente a l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès a tractar o incorporar al fixer automatitzat de propietat seva les dades personals facilitats al formulario i totes les dades que se generin en relació a la seva participació o us dels diferents productes o serveis que s'ofereixen en aquesta pàgina web.